Vakse læsere er guld værd

Mange af artiklerne i aviser som Fanø Posten og Fanø Ugeblad, og mange udsendelser i TV Fanø kan vi mediefolk takke de vakse læsere for. Nu mangler vi bare, at I kommer til os først, før I smider nyhederne på de såkaldt sociale medier eller sender noget til de statsstøttede medier på fastlandet.
De lokale medier klarer sig ikke uden opbakning fra lokalbefolkningen, og afgnavede ben er nu mindre interessante end dem, der ikke er. Og aktionærerne i den amerikanske milliardkoncern Meta klarer nok, at deres medier får nyhederne fra Fanø sidst, selv om det måske mindsker deres annonceindtægter en lillebitte smule.
I forbindelse med dette nummer kan vi således takke en læser for at fortælle om Passagerpulsen under Forbrugerrådet, som den gamle redaktør ikke kendte eksistensen af. Men det er en tjeneste, man kan henvende sig til, hvis man vil vide noget om ens rettigheder som for eksempel færgepassager.
Og det tip førte til, at vi i dag kan fortælle, at bare to timers forsinkelse med færgen ifølge Forbrugerrådet giver ret til erstatning. Og at de bilister, der ikke kunne komme af øen i over 30 timer, har ret til erstatning for såvel overnatning som fortæring. Det var der nok mange, der gerne ville have vidst, da de sad og svedte i bilerne.
Mange af de andre artikler skyldes også tips fra læserne. Tak, siger vi bare. Også til annoncørerne, der holder os i live og til abonnenterne af Fanø Ugeblad, der holder kollegernes avis der i live. Og til kunderne i FanøNet, der holder gang i TV Fanø.
Lad os håbe på lidt sol nu. God august!

Finn Arne Hansen, udgiver og redaktør

Tags

Relaterede artikler

Top