Molslinjen får godkendelse til fusion med Danske Færger A/S

FUSION – Et stort skridt i Molslinjens ønske om at overtage Danske Færger A/S er blevet taget: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen (KFST) har nu godkendt den ønskede fusion, hvilket betyder, at Molslinjen kan få enekontrol over Danske Færger.

”På baggrund af de foreliggende oplysninger er det Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens vurdering, at den anmeldte fusion ikke hæmmer den effektive konkurrence betydeligt. Fusionen skal derfor godkendes,” konkluderer KFST.

Ikke helt på plads

Meddelelsen vækker naturligvis glæde hos Molslinjens direktør Carsten Hansen.

”Vi er selvfølgelig glade for, at vi har fået afgørelsen fra Konkurrencestyrelsen, og nu glæder vi os til at komme videre i processen,” siger Carsten Hansen.

Han gør opmærksom på, at den endelige aftale mellem de to færgeselskaber endnu mangler at falde på plads, hvilket man regner med vil ske i slutningen af oktober.

Konkurrencestyrelsen meldte jo ud over for os før sommeren, at der sandsynligvis ville ligge en afgørelse relativt hurtigt. Nåede I at blive nervøse?

”Jeg ved ikke, om vi nåede at blive nervøse. Jeg synes, det er vigtigt, at det er et ordentligt arbejde, der bliver lavet, og det er jo det, som Konkurrencestyrelsen er sat i verden for. Så det har jeg ikke nogen holdning til,” siger Carsten Hansen.

Kan du løfte noget af sløret for, hvad der kommer til at ske, når og hvis I overtager Danske Færger?

”Det kan jeg simpelthen ikke. Det er for tidligt, i og med handlen ikke er afsluttet.”

Relaterede artikler

Top