Vadehavscenter udbudt igen til langt lavere pris

UDBUD – Fanø Kommune har nu bidt i samme sure æble som mange håbefulde boligejere gennem tiden og grebet til skiltet med ‘Ny pris!’ for Vadehavscentret, den oprindelige søfartsskole på Vangled i Nordby.

Det sker dog lidt mere diskret med et fornyet udbud, men prisforskellen er til at få øje på. I november 2016 var hele herligheden udbudt for en samlet pris på 12,7 mio. kr. og kommunen satsede på at kunne overdrage ejendommen i foråret 2017.

Nu er bygningsdelen med værelser, køkken og kantine udbudt til 2,5 mio. kr., mens lejligheder og klasseværelser udbydes til 1,3 mio. kr. Den resterende del med bl.a. garager til bereddel skabet er ikke sat til salg.

“Prisen er sat ret voldsomt ned, og det er sidste chance. Hvis ikke det er solgt inden udgangen af i år, så skal det bulldozes,“ siger byrådsmedlem Christian Lorenzen i en kommentar til situationen som konservativ politiker og ikke som formand for ENT-udvalget.

“Problemet er, at det skal jo driftes – det står bare og knalder omkostninger af. Det har kostet skatteborgerne rigtigt mange penge derude – i flere omgange.

Det var en dårlig beslutning for kommunen at købe det dengang, og det var vi fire byrådsmedlemmer, der var imod. Den klare plan, der var hele meningen med at overtage det, var der jo overhovedet ikke. Det var en af de dårligste beslutninger i det gamle byråd,” mener Christian Lorenzen.

Budfristen for interesserede købere udløber den 19. februar kl. 12.00

Relaterede artikler

Top