Strandaffald fik ben at gå på til Ren Ø Dag

AFFALDSDAG – Det var lidt af et ’mellemår’, som primus motor Peter Michélsen har kaldt det, men Ren Ø Dag blev flot ført videre efter at de tidligere arrangører havde ønsket at overgive stafetten.

En lang række sponsorerer støttede arrangementet, og der var flot fremmøde – også hos dem, der ikke fik penge for det – så det blev en både hyggelig og effektiv indsamling.

BILLEDGALLERI:

Beredskabet var også med i en lidt mindre rolle i år efter at have trukket et stort læs i mange år og sørgede for at uddele lækker forplejning fra sponsorerne – også de traditionelle hindbærsnitter.

”Det gik rigtig fornuftigt, og det var rart at kunne være med til styre indsamlingen op i klitterne, hvor der er mest brug for det. Nede på stranden er det nemt nok, men affaldet oppe i klitterne risikerer at gå i glemmebogen,” siger Peter Michélsen.

”Kommunens forsigtige estimat lyder på omkring 2,5 ton indsamlet affald, men skraldebilen endte med at være helt fyldt, og jeg kørte rundt efterfølgende og samlede endnu mere ind, så jeg vurderer, at vi kommer over fire ton.”

Henrik Holm fra Holm Isolering overrakte en flot ny sponsortrailer til Peter Michélsen fra Ren Strand Fanø

Relaterede artikler

Top