Nye udlejningsboliger bygges ved Haralds Gård i Nordby

Grunden på Haralds Gård 6, der skal bygges udlejningsboliger på.

To ægtepar med stor kærlighed til Fanø vil gerne bygge udlejningsboliger på øen

Hent artiklen som PDF her

UDVIKLING – Rygtet om, at der mangler udlejningsboliger på Fanø er for længst nået til fastlandet. Nu har et nyt byggeselskab, Fanø Ejendomme, netop af den grund opkøbt sin første byggegrund på Haralds Gård 6 (vi skrev Haralds Toft i avisen, det var en fejl. Red.).
Her skal der opføres en stribe udlejningsboliger på et grønt areal bag udlejningsboligerne Haralds Toft 2, et areal, der hidtil har været ejet af Hans Hansen (præcisering ift. avisartiklen, red.).
Køberne er Mike Bejstrup Bjerregaard, der sammen med hustruen Helle Bejstrup Bjerregaard ejer holdingselskabet bag byggeselskabet, hendes bror og dennes hustru. Helle er direktøren.

Vil starte dialog
”Nu vil vi starte en dialog med kommunen om, hvad den ønsker. Men vi har jo bemærket, at der er efterspørgsel efter udlejningsboliger, så det bliver det nok,” konstaterer Mike B. Bjerregaard, der sammen med hustruen lige er kommet hjem til Danmark efter 10 års arbejde i oliebranchen i Brasilien.
Der er ikke mange byggegrunde til salg på Fanø, men parret, der også vil til at bygge i Esbjerg, har heller ikke ligget på den lade side:
”Vi har selv været lidt opsøgende og har taget kontakt til sælger. Vi kikker også andre steder på Fanø, så hvis borgerne i Sønderho, for eksempel, også ønsker udlejningsboliger, så må de gerne kontakte os”, siger han.
Fanø Posten formidler gerne kontakten.
Det er ikke tilfældigt, at parret vil bygge på Fanø:
”Vi er kommet på Fanø fra barnsben, så der er også følelser med i det – og vi kommer der stadig. I næste uge skal vi i sommerhus på Fanø,” slutter Mike Bjerregaard.

Tekst og foto: Finn Arne Hansen

Relaterede artikler

Top