Leder: Udvikling og krav

LEDER – Fanø er en levende kommune, der ønsker at tiltrække nye borgere og udvikle turismen. Det betyder, at der vil være mange planer og projekter i luften på samme tid.

Der skal være projekter og planer, der rammer de ønsker til boliger, servicetilbud og omgivelser, som de boligsøgende og turisterne har. Vi skal alle forstå at tilpasse os markedet, den ændrede adfærd og de nye krav til direkte involvering af borgere og turister, for fortsat at kunne være selvstændig kommune. Så enkelt er det!

Det kræver nytænkning, risikovilje og samarbejde at udvikle Fanø. Gør vi det åbent og i dialog, vil det blive en positiv udvikling med nye borgere og mange gæster, der værdsætter dét, som Fanø har at byde på.

Nytænkning og risikovilje betyder også, at nogle virksomheder vil vokse, nogle vil lukke og nogle nye vil komme til. Det giver den nødvendige dynamik for et samfund som vores. Når markedet ændrer sig, og produktet ikke følger med, kræver det investeringer og en god likviditet. Det stiller nye krav til virksomhedsejere, leverandører og finansieringskilder.

Det stiller også krav til denne avis som lokalt medie at formidle udviklingen, og vi har ambitioner om at gøre det både konstruktivt og kritisk, men altid seriøst.

Fanø Posten vil være en aktiv spiller på Fanø. Vi vil fortælle de gode historier fra Fanø og fra den omverden, der påvirker os, og vi vil sætte fokus på de knapt så gode historier, når det er nødvendigt.

Velkommen til dette ørste nummer af Fanø Posten – hele øen rundt!

Læs også artiklen: Ambitiøse projekter skal skabe nyt liv på Fanø

Tags

Relaterede artikler

Top