Godtfolk Festival var klemt

Dwight Lamb fra USA på 88 år, var sammen Jensen & Bugge en stor oplevelse for os, der var til stede.

I år lå Godtfolk tæt på Tønder Festival og Fanø Vesterland – og det kunne mærkes

Hent artiklen fra avisen her

MUSIK – Godtfolk Festival vil næste år blive lagt på et andet tidspunkt.
”Årets festival bød på store musikalske oplevelser, og der var en fantastisk stemning. Der blev lyttet, grinet, fældet en tåre, jublet, klappet og ikke mindst danset. Festivalens program fungerede rigtigt godt, og publikum lod sig forføre af artisterne hele vejen,” er formand Trine Buhls første kommentar.
Højdepunkterne for hende var finske Mirja Klippel featuring Vesselil, som krøb helt ind under huden og vilde Viík, som tryllebandt publikum.
Lørdag bød på en fantastisk koncert med amerikanske Dwight Lamb fra USA på 88 år. Sammen med Jensen & Bugge kom vi med tilbage til hans bedstefars spillemandsmusik fra Vendsyssel.
Og det gik godt nok stærkt!
Lørdag aften sørgede Perry Stenbäck og Wonderbrazz for en aften med intensitet og funky dansefest á la New Orleans.
”Vi ville give festivalen et nyt format og oplever, at vi er på vej i den rigtige retning, hvor publikum bliver taget præsenteret for intime koncertoplevelser på et højt niveau. Vi er mange erfaringer rigere. Publikumsmæssigt er vi udfordret af at ligge lige efter Tønder Festival Fanø Vesterland, og vi arbejder på at flytte tidspunktet. Vi er i den gunstige situation at have fået støtte til at udvikle festivalen og folkemusikmiljøet i Esbjerg og Fanø kommuner og tror på, at den gode respons vil tiltrække et større publikum i 2023,” slutter hun.

Tekst og foto: Finn Arne Hansen

Tags

Relaterede artikler

Top