Fannikerdage i Nordby med musik og dans i lange baner

I år er der udlånt 100 dragter. Ea Tønder Hansen her var til dragtprøvning i den gamle søfartsskoles lokaler ved Night and Stay tidligere i juni. Hun får her hjælp af Kis Sharasuvana. 

Rebecca Thornton kommer og vælter Fanø igen

Hent artiklen som PDF her

FESTIVITAS – Man bliver ganske forpustet, når man havner på Fannikerdagens hjemmeside. Det er jo et overflødighedshorn af aktiviteter og især musik, der er på programmet i år. Alle sejl er virkelig sat for at gøre festdagene fra fredag den 8. til søndag den 10. juli til en uforglemmelig oplevelse, både for fastboende og gæster udefra.

 

Theodor Bay

Theodor Bay på 8 år kalder til samling. Nu kommer Fannikerdagene 2022.

Jannie Rahbæk og syerske/påklæder (i pink) Birte Andersen

Jannie Rahbæk og syerske/påklæder (i pink) Birte Andersen.

Se bare musikprogrammet: Rebecca Thornton, som væltede Fanø Kro-gaard og Godtfolk Festival for et par år siden med sit fantastiske nordic-indie-americana-band er hyret som hovednavn i år og optræder lørdag den 9. juli klokken 20-22 i et nyt festtelt, der supplerer kaffeteltet. Og det er uden entré! Det er vist med at komme meget tidligt.
Andre navne: Fynske Martin Lorenzen fra Mads Hansens Kapel, som i øvrigt også spiller op til bal, Gammel Jass, Mouritzen, Mouritzen og de Fries, Martin Majgaard og de Fortabte Sjæle, Futtes Futtog, ULC, Far, Habadekuk, Emil Bror & Astronauterne, Fanø Spillemandsorkster, Svendsen Kvartet, Flower Power Band, Stork Ejlænder Shantykor, Fanø Fidlers, Buhl, Brinch & Holst, Mojo Hands, Spillefolket, Hennings Klub, Christoffer Thorhauge, Jæ’ Sweevers, Det Yderste Hav samt Sonnich Lydom og Kristian Bugge.
De store optog er fra rådhuset lørdag klokken 14 og fra Nordby Kirke klokken 14 søndag.
Det omfattende program findes på fannikerdagen.dk/program-2022.

Tekst: Finn Arne Hansen
Foto: Tatjana S. Johnsson.

 

Relaterede artikler

Top