Endelig kommer der byggeri ved Fanø Bad

Lars Sandholt håber at kunne sælge 10 nybyggede ferielejligheder ved Fanø Bad.

Det gamle supermarked ved Fanø Bad erstattes nu af 10 nybyggede ferielejligheder

NYBYGGERI – Endelig! Det er der utvivlsomt mange, der vil sige om den nedrivning af det gamle supermarked ved Fanø Bad, der nu forhåbentlig står for døren. I stedet kommer der 10 ferielejligheder til 2,2 millioner kroner stykket.
Bag projektet står Esa Projekts i Aarhus, men TEKT Arkitekterne i Esbjerg er en del af det, fortæller arkitekt og partner Lars Sandholt fra TEKT.

Lars Sandholt, Tekt Arkitekter

Det gamle supermarked, som Lars Sandholt her står ved, forsvinder.

”Vi kommer til at bygge 10 ferielejligheder, og det gamle supermarked vil forsvinde. Nu skal vi lige have solgt fire først, så går den første del af byggeriet i gang. Der er reserveret tre allerede, så vi skulle gerne kunne gå i gang inden påske,” siger han.Lejlighederne i rækkehusene bliver på 113 kvadratmeter og vil kunne rumme seks personer hver. Prisen er 2.195.000 kroner stykket.

Træ på ydersiden
Det bestræbes, at byggeriet bliver pænt at se på med udvendig træbeklædning, fortæller Lars Sandholt.
Nedrivningen af supermarkedet betyder, at det aktivitetscenter for unge, som Ny Form og Club Fanø forsøgte at løbe i gang i 2019, desværre har været en spildt investering.
Nybyggeriet er blot en af flere store investeringer, som foretages og er blevet foretaget af fastlandsinvestorer på Fanø de seneste år: Udvidelsen af Fanø Bryghus, moderniseringen og udvidelsen af Kellers Badehotel samt renoveringen af Fanø Krogaard, for at nævne nogle.
Ø-investorer som Fanø Internationale Strikkefestival har dog sammen med Fannikerdagene også et spændende projekt i støbeskeen på den gamle søfartsskole.

Tekst og foto:
Finn Arne Hansen

 

Tags

Relaterede artikler

Top