2,8 millioner kroner i hus til Nordsøbadets renovering

Ejerforeningen Fanøbad Ferie-lejligheder har besluttet at donere to millioner kroner og selve Nordsø-badet til en selvejende institution

Hent artiklen som PDF her

BADELAND – Ejerforeningen Fanøbad Ferielejligheder har på sin generalforsamling med overvældende flertal besluttet at skyde to millioner kroner ind i en renovering og genåbning af badelandet.
Desuden vil ejerforeningen overdrage selve bygningen til en selvejende institution, der skal eje og drive badelandet.
”Bestyrelsen er glad for den store opbakning. Nu håber vi, det vil give et boost i den rigtige retning, så badelandet kan blive en realitet til forhåbentlig stor glæde for Fanøs lokalbefolkning og de mange besøgende,” siger formand Anita Flugt Petersen.
Da Støtteforeningen for Nordsøbadet Fanø også har 785.000 kroner, indsamlet gennem flere år, er der nu et solidt afsæt for at komme videre. Desuden er bestyrelsen blevet styrket med et ekstra medlem, nemlig Vibeke Ehrhorn.
Støtteforeningen har nu bedt Fanø Kommune om at afsætte et pænt beløb til støtte til støtte og til skolernes og institutionernes leje af hallen. Det vil blive drøftet ved budgetforhandlingerne, lover borgmester Sofie Valbjørn. Foreningslivet vil forhåbentlig også bruge badelandet.

Formand Jens Thestrup Schmidt tror nu på projektet.

Formand Jens Thestrup Schmidt tror nu på projektet.

”Vi i støtteforeningen tror nu på projektet og vil sætte turbo på,” siger formand Jens Thestrup Schmidt.

Tekst og foto: Finn Arne Hansen

Relaterede artikler

Top