Taxi-vognmand vil lukke sin forretning

TAXIFLÅDE – Vognmand Fritz Quistorff, Fanø Taxi, ophører med at drive taxi fra den 1. september.

I den anledning har Fanø Kommune netop slået fire ledige taxibevillinger op for at sikre taxi dækningen på Fanø.

”Jeg har haft et godt samarbejde med Fanø Kommune, der har gjort alt for at bakke min vognmandsforretning op, og jeg er sikker på, at de vil gøre det samme for en ny. Men jeg kan også mærke på mig selv, at det er nu, jeg skal til at stoppe og nyde livet lidt mere,” fortæller Fritz Quistorff.

 

Nu går turen sydpå

”Først skal der plukkes druer i Frankrig og så går turen til Portugal, hvor jeg forventer at tilbringe hele vinteren.”

Efter opslaget af de ledige bevillinger håber Fanø Kommune at få henvendelser fra relevante ansøgere.

”Vi kan tilbyde en ny vognmand samme aftaler og vilkår, som kommunen har haft med Fritz Quistorff. Lykkes det mod forventning ikke at få en ny vognmand til at tage over pr. 1. september, vil Fanø Kommune gennem en midlertidig løsning sikre fortsat taxibetjening på Fanø,” udtaler Kristine Kaas Krog, formand for Erhvervs, natur- og teknikudvalget

Fritz Quistorff fortæller, at han gerne hjælper en ny vognmand i gang med etableringen.

”Det er dyrt at starte op, og kan jeg bidrage, så gør jeg det gerne. Men det kræver, at Fanø Kommune kan stille med de rigtige rammer for, at en taxiforretning kan løbe rundt.”

 

 

Tags

Relaterede artikler

Top