Skovlegeplads fik flot sæson med mange gæster i 2021

Sabrina Rehmer fra Niederkassel nyder en frokost med sin fem-årige søn Leon Rehmer i solen på Skovlegepladsen. Hun, manden og bedsteforældrene har lejet et sommerhus i Sønderho for 14 dage. Hun er kommet på Fanø nok 20-30 gange siden sin barndom og har selv leget her.

Glasskår ved legepladsen ved Realen, men eller god sæson for øens legepladser

Hent artiklen som PDF her

LEG – Skovlegepladsen mellem Rindby og Sønderho er en stor attraktion, og legepladserne i Tempo-skoven nær kirkegården i Nordby samt legepladsen ved Realen vedligeholdes alle af en støtteforening, bestående af frivillige. Og selv om der for nylig har været problemer med smadrede flasker ved Realen, går det godt for især Skovlegepladsen, hvor støtteforeningen håber snart at få etableret en tovbane.


”Vi holder generalforsamling den 24. maj, men jeg kan allerede nu oplyse, at de tre legepladser er meget besøgt. Især Skovlegepladsen har haft et helt enormt besøgstal i 2021,” fortæller formand Ove Gejl Christensen.
”Desværre var der ikke tæller på hele året, men vi skønner cirka 70.000 i 2021. Det har vi kun været i stand til at håndtere i kraft af mange frivillige, som gør en uvurderlig indsats for at holde Skovlegepladsen ren og ryddelig,” tilføjer han.
”Fanø Skovlegeplads Støtteforening har brug for økonomisk støtte. Heldigvis er der firmaer og private der støtter Skovlegepladsen med større eller mindre beløb og frivilligt arbejde. Danibo er igen i år en stor bidragsyder både med et stort pengebeløb samt trækvogne, men yderligere har Esmark støttet med tre trillebøre, og Fanø Autoværksted og Fanø Angus og Merino med hver et sponsorat. Fanø Sparekasse og private har også støttet med et pæne beløb. Fanø Skovlegeplads’ Støtteforening har også fået mange medlemmer. Tak til jer alle. Det er dejligt at mærke den store opbakning, der er til Fanø Skovlegeplads’ Støtteforening,” lyder det fra formanden her ved indgangen til den ny sæson.

Skovlegepladsen

Legepladsen ved Realen i Nordby.

Legepladsen ved Realen i Nordby.

  • Fanø Skovlegeplads’ Støtteforening støtter flere legepladser på øen.
  • Den holder sin årlige generalforsamling tirsdag d. 24. maj klokken 10 i Fanø Roklubs lokaler i Nordby
  • Hvis man vil være medlem, kan man kontakte formand Ove Gejl Christensen via fanoeskovlegeplads@gmail.com eller telefon 21 42 19 78.
  • Medlemskontingent for 2022 er 100 kr. eller hvad man har lyst til at bidrage med.
  • Beløbet kan indbetales til konto 9684 – 6520517977 eller via MobilePay, 71485. Husk navn og eventuel e-mailadresse
  • Hvis man gerne vil være sponsor, kan sponsoratbevis udfærdiges ved at kontakte formanden

Tekst og foto: Finn Arne Hansen

Relaterede artikler

Top