Rindby Strand skal op i international klasse

Initiativtagerne ønsker forskønnelse af Rindby og opførelse et lækkert hotel

Hent hele artiklen som PDF her

Landinspektørfirmaet LandSyds beskrivelse af projektet kan hentes her

UDVIKLING – Rindby Strand har potentiale til at løfte sig væsentligt, mener de lokale initiativtagere, der står bag idéen om et hotel. De, Dennis Feldberg, Morten Halkjær og Hanne Thyssen, har blandt andet været på studiebesøg på Sild i Vadehavet og i Heiligenhafen ved Østersøen.
”Vi drømmer om, at Rindby Strand kunne blive det næste sted. Det er baggrunden for, at vi initieret en lokalplansændring, så der kan skabes fremtidige unikke muligheder. Det er i lyset af, at vi anerkender, at vores bygningsmasse fra 1960’erne er totalt nedslidt,” siger Hanne Thyssen.

Skal finde investorer
”Det er vigtigt at understrege, at det ikke er os, der kommer til at bygge. Det er vi ikke kapitalstærke nok til. Med baggrund i lokalplanen kan vi gøre et projekt muligt, og på sigt skal vi ud og finde investorer. Det kan blive et internationalt projekt,” siger hun.
”Det er meget vigtigt for os, at projektet ikke skal udvikle sig til et resort-projekt med badeland. Det skal være et bæredygtigt kvalitetsprojekt, som klæder området, og som de fleste kan leve med – og som kan skabe værdi for området og ikke mindst for Fanø,” tilføjer Hanne Thyssen.

De berørte områder i planen. Hent LandSyds dokumenter om sagen i linket foroven.

De berørte områder i planen. Hent LandSyds dokumenter om sagen i linket foroven.

Ønsket er et hotelbyggeri i høj kvalitet og nordisk arkitektur med et samlet etageareal på cirka 18.000 kvadratmeter i op til tre etager eller 12,5 meter. Dertil små feriehytter, gastronomi, bar, poolhus, spa, konferencelokaler, events og service.
Et næsten enigt Fanø Byråd tog på sit seneste møde en principbeslutning om at støtte en ændring af lokalplanen og kommuneplanen, så projektet kan gennemføres.

Tekst og foto: Finn Arne Hansen

Relaterede artikler

Top