Lighthouse er afløseren for The Burger Boys i Rindby

Nu kan man nyde en burger med lokalt anguskød i skønne omgivelser, også når det er koldt og regnfuldt

Hent den originale artikel fra avisen som PDF her

ERHVERV – Købmandssønnen Karl Emil Halkjær fra Rindby studerer egentlig international virksomhedskommunikation i Aarhus, men er også lidt af en iværksætter. Nu har han og hans team forvandlet The Burger Boys ved Rindby Strand til en lækker burgerrestaurant ved navn Lighthouse, altså fyrtårn på dansk.
”Tilbage i 2019 startede The Burger Boys som et sommerprojekt med mig som indehaver og tre gode venner som ansatte. Vi fangede hurtigt, hvad gæsterne ønskede, men vi havde altid det formål at gøre det på vores egen måde. Sommerhusgæsterne tog konceptet til sig og det samme gjorde de lokale senere hen. Et sommerprojekt blev pludselig til en ret god sæsonforretning, og inden vi så os om, voksede vi os til en stor familie,” fortæller han.

I dag er der 15 personer ’i familien’ i alderen 16 til 25 år. Og deres mission er at skabe den bedste burgeroplevelse på Fanø og på fastlandet.

En burger fra Lighthouse, Rindby, Fanø

En af de lækre angus-burgere med bolle af egen opskrift.

”Vi ville lave noget unikt og anderledes, derfor valgte vi at bruge kun de bedste råvarer og vores egen opskrift på hjemmelavet burgerbolle. Vores ingredienser i burgeren er alt sammen økologisk, og vi bruger forsat vores dejlige anguskød fra Bente og Michaels Fanø Angus & Merino. Fokus ligger for os i, at vi har et sted, som ikke blot er en kedelig arbejdsplads, hvor man går på arbejde for at tjene penge til det, man nu ellers går og mangler. Vi vil skabe et sted, hvor man har lyst til at være, selvom man ikke er på arbejde. Det er vigtigt, vi er hinandens støtter, når der er smæk på bestillingerne om aftenen.”
”Med dette navn sætter vi sejl mod et nyt eventyr, hvor vi vil repræsentere den innovative ånd og passion, der ligger i vores DNA. Vi har tænkt meget over dette navneskifte, og tror på at Lighthouse i sandhed reflekterer vores fokus på at lede vejen for en ny fremtid indenfor burgerbranchen,” slutter han.
Der er reception fredag den 17. marts klokken 14-17.
-fina

Relaterede artikler

Top