Kammermusikfestival på Fanø

Fem koncerter med kammermusik holdes i Fanøs kirker

MUSIK – Esbjerg Internationale Kammermusik Festival, der blev til på privat initiativ og nu er i sit 22. år, afvikles også på Fanø i august. Det sker i øens to smukke kirker, oplyser Hans Berg Madsen, Esbjerg.
I Sønderho Kirke er er der koncerter den 6., den 13, den 19. og den 20. august klokken 18.30. Den femte koncert er i Nordby Kirke den 18. august klokken 18.30. Der spilles blandt andet værker af Bach, Bruckner og Arensky, Fanny Mendelsohn, Mozart, Beethoven, og Dvorák.
“Berømte gæstemusikere fra hele verden bliver inviteret til dette internationale kunstnerfællesskab, hvor vi arbejder i nye konstellationer og danner nye relationer. Musikerne i Esbjerg Ensemble er lykkeligvis med i de 15 koncerter, hvoraf fem til vores store glæde afholdes i Fanøs smukke kirker,” udtaler kunstnerisk leder Michel Camille fra ensemblet.
”På trods af de vanskeligheder vi alle står overfor under denne pandemi, har vi som musikere det stærkeste ønske om at spille for jer. Det er umuligt at lukke ned for det, selv midt i en pandemi, fordi at spille er det vi altid har gjort, siden vi var helt unge. Som musikere bliver vi tiltrukket af miljøer som denne festival. Man mærker, at musikerne i tæt dialog stræber efter at viderebringe fortællingen i musikken og den enorme palet af følelser, fra det mest intime til det helt udadvendte. Det er så inspirerende at være omgivet af kreative mennesker, som udfordrer en til at yde sit allerbedste. Noget sådant bør aldrig tages for givet,” tilføjer Michel .
Se priser med mere på side 7 eller besøg eicmf.dk.

Tekst: Finn Arne Hansen
Foto: PR

Relaterede artikler

Top