Jesper Voss i spidsen for nyt eventbureau

TURISME – Østerskongen Jesper Voss kommer nu i spidsen for den nye virksomhed Fanø Event, der vil udbyde en række af hans velkendte turismeprodukter, men også række hånden ud efter nye kunder blandt f.eks. busselskaber.

”Vi fortsætter dels med de samme ture, som jeg har lavet de sidste ti år, hovedsageligt østersture, den originale sælsafari – som jeg kalder den, fordi jeg var den første udbyder på Fanø – samt ravsafari, krabbefangst for børn og som noget nyt snapseture med årstidernes snapse,” fortæller Jesper Voss.

Han er også kendt som Oyster King, og det gode brand videreføres i det nye setup hos Fanø Event. Virksomheden drives i regi af Fanø Bryghus, hvor Jesper Voss er ansat som ansvarlig for eventafdelingen.

”Der kommer også en fast rundvisning på bryggeriet og ture, der skal reserveres på forhånd, f.eks. Oyster in the Dark og hjertemuslingetur. Udover det kommer vi til at lave markedsføring overfor busselskaber i samarbejde med Sort Safari og delvist også Mandø Event,” oplyser Jesper Voss.

Samarbejdet inkluderer bl.a. Ø-hop tur med Rømø og Mandø den første dag og Fanø den næste. På Fanø bliver der også et samarbejde med turguide Jan Alber.

”Han er vores bedste guide på Fanø og bliver flettet ind på nogle af turene,” siger østerskongen.

Der er ikke sat eksakte tal på ambitionerne for Fanø Event, som inden længe kan ses på Fanoevent.com.

Relaterede artikler

Top