Vadehavscenteret arbejder på ny investor og strategi

“Vi er hverken gået konkurs eller i betalingsstandsning, og vi får også løn”, siger direktør Ann Kopp fra Fanø Vadehav Center som kommentar til de mange rygter, der lige nu cirkulerer.

 

Hotel og kursusvirksomheden Fanø Vadehav Center, der i juni 2015 overtog den tidligere Fanø Efterskole på Vangled, har økonomiske udfordringer.

”Som nystartet virksomhed kæmper vi da i dagligdagen med at få det hele til at hænge sammen. At hele kursus- og hotelbranchen har hårde økonomiske tider – også Fanø Vadehavscenter – er heller ingen hemmelighed. Men vi er hverken gået konkurs eller i betalingsstandsning, og vi får også løn”, udtaler direktør Ann Kopp som kommentar til de mange rygter, der lige nu cirkulerer om Fanø Vadehav Center.

”Og vi giver ikke bare op. Vi arbejder med strategien og får god hjælp fra vores rådgivere dels fhv. direktør i Fanø Sparekasse, Freddy Christensen, og dels tidligere partner i Deloitte, Ole Pallesen. Begge indtræder også i den kommende bestyrelse for Vadehavscenteret. Herudover har vi en dialog med en samarbejdspartner indenfor hotelbranchen”, siger Ann Kopp.

Fanø Sparekasse og Vækstfonden støtter op omkring Vadehavscenteret, og Ann Kopp er glad for den support, Fanø Vadehav Center får fra begge parter.

Udover aktiviteterne på Fanø har Ann Kopp og hendes forretningspartner vundet et udbud om afholdelse af et antal kommende innovationskurser i Region Midtjylland.

 

Relaterede artikler

Top