Esbjerg Taxa overtager al kørsel på Fanø

Esbjerg Taxa er allerede på plads ved færgen efter at have overtaget kørslen fra Fanø Taxi.

Den tumultariske taxasag mellem Fanø Kommune og Fanø Taxi tager nu en hurtig og drastisk drejning. Fra og med i dag, fredag d. 3. august, overtager Esbjerg Taxa al taxakørsel på Fanø.

Det slår Fanø Kommunes kommunaldirektør Vibeke Kinch fast overfor Fanø Posten.

”Jeg kan bekræfte, at Esbjerg Taxa fra dags dato overtager taxakørslen på Fanø. De kommer til at køre frem til den 1. september og hjælper os derfor i den her overgangsperiode, som vi oplever,” siger Vibeke Kinch.

Hvad der skal ske efter den 1. september er stadig uvist. Det skal derfor politisk behandles på et møde senere i august.

”Vi skal have fundet en mere permanent løsning, og hvis den ikke er fundet inden 1. september, så kunne man forestille sig, at vi kunne lave en ny og midlertidig aftale med Esbjerg Taxa,” siger Vibeke Kinch.

Mens sommervarmen uden for vinduet brager løs og får termometerne til at gå i rødt, så er luften mellem Fanø Kommune og Fanø Taxi isnende kold. Som Fanø Posten tidligere har beskrevet i flere omgange, har forholdet mellem de to aktører været nedadgående og senest kulminerede det, da kommunen valgte at politianmelde Fanø Taxa.

Fanø Kommune fortæller, at åbningstiderne for Esbjerg Taxa er mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og søndag kl. 07-23 samt fredag og lørdag kl. 07-01.

 

Tags

Relaterede artikler

Top