En smuk forbandelse er endelig på vej til Fanø

Filmholdet på optagelse i det store snedkerværksted ved havnen i Sønderho: Filmfotograf Philippe Kress (tv.), filmens hovedrolle Mark Strepan og skuespiller Christian Diaz. Foto: Presse.

Filmen har indtil videre været vist i USA, Canada, Frankrig, England og Spanien. Og den har fået en stribe flotte priser

Hent artiklen som PDF her

PREMIERE – Spillefilmen En smuk forbandelse (A Beautifull Curse) kommer, efter en lang rejse til 19 filmfestivaler og med 11 vundne priser i bagagen, nu ’hjem’ og får premiere i Fanø Biograf til efteråret.
”Vi er glade for, at vi nu kan vise filmen på Fanø, og vi vil endnu en gang rette en kæmpe tak til alle på øen, der har hjulpet. Det gælder Fanø Kommune, der har støttet økonomisk, de mange lokale, der har ageret statister og de øboer, der har lukkes os ind i deres hjem,” lyder det fra filmens producer, Rikke Katborg.
Ud over de britiske skuespillere Mark Strepan og Olivia Vinall, er danske Iben Hjejle og Ulrik Wivel at finde på rollelisten. Filmen er skrevet og instrueret af Martin Garde Abildgaard, der er kommet på Fanø siden barnsben.
-jeby

 

 

 

Relaterede artikler

Top