Marco Brodde udgiver ny bog

Marco Brodde fik signeret en del bøger ved receptionen. Mobiltelefoner blev brugt til at lyse med.

Bogreception i buldermørke endte med at blive en hyggelig affære

Hent artiklen som PDF her

VADEHAVET – Marco Brodde, naturvejleder, kunstner og forfatter, udgav den 10. december en ny kunstbog med titlen TilStedet.
Det blev på grund af coronasituationen markeret med en udendørs reception på restauranten Aroma i Hovedgaden. Og selv om det var buldrende mørkt, umuligt at fotografere og ganske køligt, blev det en helt særlig og hyggelig oplevelse.
Folk fra nær og fjern kom og fyldte terrassen, og de heldige kunne lune sig ved et bålfad, som udover varmen også bidrog gevaldigt til hyggen. Hjemmebrygget øl fra Aroma skadede heller ikke stemningen. Mange købte bogen og fik den signeret af forfatteren, når de nu havde muligheden.
Marco Brodde oplyste, at det var første udgivelse i seks år, og han takkede varmt sponsorerne og sin korrekturlæser.
”Men I finder sikkert fejl. Mine. Når man så får manuskriptet tilbage fra korrektur, skal man lade være med lige at tilføje lidt ekstra,” lød det med selverkendelse.


Bogen er en såkaldt hardback-bog på 116 sider og omtrent lige så mange akvareller, tegninger og skitser. Vadehavet fylder naturligvis i bogen, men der er også kapitler og beretninger fra Island og Extremadura i Spanien.
Bogen er en hyldest til disse steder og til det at være ’til stede’ gennem plain air tegning der ude, oplyser forfatteren.

Tekst og foto: Finn Arne Hansen

Relaterede artikler

Top