Vinterbadefestival skydes i gang 31. januar

Borat-‘mankini’ behøver man ikke, og alle er velkomne til første kolde skridt i en ny Fanø Bad-event.

BOBLEBAD – Nytårsaftensdag den 31. januar er der liv i kludene – eller måske ingen klude – ved Fanø Bad, når de første kolde  skridt til en vinterbadefestival skydes i gang kl. 11.

Som så ofte før, når der sker noget ved Fanø Bad, har indehaver Kurt Nielsen fra Ny Form en finger med i spillet som initiativtager til arrangementet.

”Vi skal have gang i nogle aktiviteter, og vinter-badning er jo en af de ting, som mange dyrker. Vi ser andre steder, at man holder den slags arrangementer med stor succes – f.eks. i Søndervig, hvor man mener, der var omkring 1700 badende sidste år,” siger Kurt Nielsen.

”I år markerer vi bare, at vi starter det. Men det skal jo gerne udvikle sig til en egentlig vinterbadefestival, så folk kommer her alene af den grund, og Fanø kan få noget ud af det udenfor højsæsonen.”

Det er gratis at deltage, men man skal tilmelde sig i Ny Form butikken ved Fanø Bad, hos Danibo eller via mail til adressen fanoe@ny-form.com senest 1. juledag. Armbånd for tilmeldte kan afhentes hos Ny Form fra 27. december.

”Bemærk, at det er gratis med champagne og østers for tilmeldte – også for dem, der bare kigger på – og vi har også husket børnene,” siger Kurt Nielsen.

Relaterede artikler

Top