Vi kan ikke undvære dem

I dette nummer har vi en større artikel om de  tyske turisters betydning for Fanøs økonomi. Det skyldes Vor Læser. Det er et begreb, vi bruger i journalistikkens verden, når en læser kontakter os med sine meninger eller tip. Og denne læser havde stærke meninger om, at vi denne sommer har genoptaget de tyske sider i avisen. Det skulle vi lade være med, for de tyske turister var ubetydelige for Fanøs økonomi, mente læseren.
Vores research viser noget andet. De er uundværlige. Hele Fanøs økonomi bygger på de over 1250 sommerhuse, der bliver udlejet, oftest til vore tyske naboer. Men læs selv på side 6. Og kom gerne med tip til emner, vi skal skrive om. Det er blot at skrive til mail@fanoeposten.dk.
Det samme gælder, hvis man har ideer til vores læserklub, Klub Vadehavet. Lige nu har vi en rejse til Faaborg den 13. september samt nogle skønne postkort med motiver fra Sønderho, men din forretning eller forening kunne måske også have noget, der egnede sig til en læserklub for læsere af Fanø Posten og vores søsteravis Hjerting Posten.
Til sidst nogle tanker om Fanø-borgernes liv. Her, hvor jeg bor, har vi beboere indrettet et solhjørne, og når vi sidder der og nyder et glas vand med frossen
appelsin eller lignende, diskuterer vi tit, hvad der mangler på Fanø, og hvad der kan udvikle Fanø. Og måske er det noget at samle os om på tværs af foreningerne, når turisterne er rejst hjem. Ideer modtages gerne!
Eller er det bare herfra at sige: Fortsat god sommer.

Tags

Relaterede artikler

Top