Tilflytter tog titlen som Sønderho-mester i Løgn

Jacob Sønderskov Jensen – der er tømrer og flyttede til byen med sin familie i september – kom, så og sejrede og kan nu kalde sig Sønderhomester i Løgn.

Den ære- og prestigefyldte rafleturnering ‘Sønderhomester i Løgn’ er blevet genoplivet sammen med Nanas Stue, som lørdag aften og nat dannede ramme om slaget.

Røgen er nu lettet så meget, at billedet af vinderen er nået ud fra slagmarken, og vi kan offentliggøre nyheden.

BILLEDGALLERI:

 

Årets mester blev Jacob Sønderskov Jensen, der kom, så og sejrede som ny indbygger i Sønderho. Jacob er tømrer og flyttede til byen i september sammen med sin kone og deres to børn.

Andenpladsen blev vundet af Bent Gravesen, mens tredjepladsen gik til Annemarie Enevold.

Hun er i parentes bemærket mor til arrangøren og ejeren af Nanas Stue, Frederik Brink Jensen. Hans far, Johan Brink Jensen, bedre kendt som medlem af byrådet og formand for Social- og Sundhedsudvalget, var selvfølgelig også på plads ved raflebordet.

Udover æren og en plads på hæderstavlen i baren kunne Jacob Sønderskov Jensen også tage hjem med et gavekort til Nanas Stue på 500 kr. samt noget af en spændende lodseddel:

Han får nemlig også to pct. af en eventuel gevinst, som Frederik Brink Jensen måtte vinde i pokerturneringen EPT Prag i december. Frederik er nemlig også pokerspiller på højt plan, og hvis han render med hovedgevinsten i Prag, skulle de to pct. blive til ca. 100.000 kr.! 

Vinderen Jacob valgte dog generøst at skænke halvdelen af den evt. gevinst til foreningen Sønderholiv, der bl.a. hjælper tilflyttere som ham selv.

Andenpræmien i rafleturnering var et gavekort på 300 kr. til Nanas Stue, mens tredjepladsen blev belønnet med en flaske Fanø Skibsrom, sponseret af Lars Schou.

Relaterede artikler

Top