Strandgalleriet er åbnet

Else Reiffenstein viser her et af Eli Christiansens fantasifulde og sjove værker frem.

Receptionen måtte opgives, men nu er galleriet ved Rindby Strand åbent

Hent hele artiklen som PDF her

KUNST – Foreningen bag Fanø Strandgalleri ved Rindby Strand valgte ikke at åbne til påske, da åbningsreceptionen ikke kunne holdes. Der plejer nemlig at komme betydeligt flere end de 10 personer, som tillades efter coronareglerne, i det tidligere pizzeria.
Men da andre gallerier som Galleri Kant i Sønderho og Galleri Enggaard i Nordby holder åbent, har foreningen fået rådgivning og har fundet en udvej, så galleriet kan holdes åbent: Der lukkes kun fire personer ind ad gangen, så sammen med den frivillige, der har vagten, er der kun fem personer i lokalet. Så nu skulle der ikke være problemer med at overholde afstandsreglerne. Galleriet åbnede derfor fredag den 1. maj. Ravværkstedet ved Karen Schønfeldt er dog lukket indtil videre.

Blomstermaleri

Blomsterbillede fra udstillingen.

Som de foregående år er medlemmerne af foreningen faste udstillere. I år er Eli Christiansen med igen. Hun udstiller nogle lidt anderledes undervandsagtige gople-malerier. Ny er også Else Kirstein, der udstiller akvareller.
Andre udstillere er Jonny Broch, keramikeren Annegrethe Nyland, Ingvard Bjørn, Lise Holm, Else Reiffen­stein, Hanne Calundan, Karen Schønfeldt, Jette Ewald og Bente
Bruun.
Gæsteudstillere i år vil være Tina Kolding, Leif T, Hanne Ernst, Martin Lichtmann, Birthe Hefmann og Henrik Vedel. Det vil løbende blive annonceret, når de skal udstille.
Der er åbent i Fanø Strandgalleri ved siden af Feldberg Familiecamping fra onsdag til søndag fra klokken 14 til 17.30 frem til og med søndag den 18. oktober 2020.

Tekst og foto:
Finn Arne Hansen

Relaterede artikler

Top