Nye ulykker rammer Victorias Palace

Arkivfoto fra nedpakningen efter den sidste vandskade.

 

Netop som indehaver Gitte Thiesen var klar til at indrette de renoverede lokaler i Victorias Palace efter den store vandskade i efteråret, blev der konstateret nye områder med skimmelsvamp.

Denne gang er det i køkkenet og i ’Kongen’ – lokalet der benyttes til møder og arrangementer – der er konstateret svamp. Det udskyder genåbningen på ubestemt tid.

”Alt resterende løsøre skal nu rengøres for sporer af skimmelsvamp,” fortæller en grædefærdig Gitte Thiesen.

Spørgsmålet er også om andre dele af konstruktionen er ramt. Er der også skimmelsvamp i Dancenters kontorlokaler og i svømmehallen i kælderen?

”Nu skal eksperterne igen vurdere bygningen, og så er det op til forsikringsselskaberne og bestyrelsen at beslutte, hvad der så skal ske. Det er blevet en kompliceret forsikringssag nu,” konstaterer Gitte Thiesen.

Ud over museumsbutikken har Gitte Thiesen drevet en internetvirksomhed med mange museer som kunder. Gitte Thiesen vil gerne drive den del af forretningen videre, hvis der kan findes egnede lokaler i Fanø Bad.

”Jeg vil være tæt på ’paladset’, så jeg kan være en del af processen og tage mig af de mange personlige henvendelser, der stadig er,” siger Gitte Thiesen med ønsket om snart at finde et midlertidigt lejemål.

”Jeg tør ikke gætte på, hvornår vi kan åbne Victorias Palace igen, men jeg er da fortsat optimist på vegne af Museumscenter Fanø Bad,” smiler Gitte Thiesen.

Relaterede artikler

Top