Ny fodboldtribune klar til indvielse

Hans Vang er glad for den ny tribune

Fanø Boldklub kan onsdag den 29. maj indvie sin ny tribune til 300.000 kroner

IDRÆTSLIV – På kun ét år har Fanø Boldklub fået samlet penge sammen til at få bygget en ny tribune. Nu står den klar ved den store fodboldbane på Stadionvej, og onsdag den 29. maj klokken 18 skal ibrugtagningen fejres med lidt godt til ganen og maven og nogle skåltaler fra en kommunalpolitiker og klubbens formand. Så formand Hans Vang er en stolt og glad mand.
”Da man lavede projekt Den røde tråd for dette område for otte år siden, fik vi ikke flyttet tribunen. Så vi har gået og puslet med det siden. Men sidste år besluttede vi, at nu skulle det ske, og det var kommunen med på efter en god dialog. Sven Aage Hansen og John Jacobsen her fra klubben gik så i gang med at søge penge, og det var de gode til,” fortæller Hans Vang.
Foruden Fanø Kommune, der har givet knap 80.000 kroner, har også Nordea Fonden, SE Vækstfond, Sydbank, Fanø Sparekasse, Danske Andelskassers Bank, Danibo, Nybolig Fanø Ejendomshandel og OK Fonden støttet projektet, der endte med at koste 300.000 kroner.
På et besøg i Bramming fik Hans Vang øje på en tribune, han godt kunne lide. Det er den, Fanø Boldklub nu også har valgt:
”Den er flot, og den er lavet i ét spær, der holder det hele, det er smart,” mener han.
Han tilføjer, at alle på Fanø skal kunne bruge den. Det er klubbens holdning. Og han stoler på, brugerne passer godt på den.
Tribunen er opført af samme tømrermester som lavede ’tvillingen’ i Bramming.
Efter indvielsen skal Vardes serie 4-hold have klø.

Tekst og foto:
Finn Arne Hansen

 

Relaterede artikler

Top