Havnelisten trækker sig ud af valgkampen

RETRÆTE – ”Politikerne har strakt hånden frem, så hvorfor kæmpe en kamp, der tilsyneladende er vundet på forhånd”. Med den begrundelse har ’jokeren’ i den kommunale valgkamp – Havnelisten – netop meldt ud, at den alligevel ikke stiller op til kommunalvalget i november.

Det oplyser formanden for Fanø Sejlklub, John Nielsen. Han er talsmand for den gruppe borgere, der gennem de seneste måneder har arbejdet på at få den nye liste stablet på benene – en liste, hvis eneste mærkesag i givet fald ville være at fremme ’det maritime miljø’, på Fanø.

’Stridens æble’ har hele tiden været lystbådehavnen i Nordby. Den er sandet til og skal renses op for et millionbeløb, ligesom sejlklubben mener, at Fanø Kommune, der ejer havnen, ikke har levet op til sine forpligtigelser med hensyn til den nødvendige vedligeholdelse.

”I den forbindelse har vi haft flere møder med Fanø Kommune. Endnu er vi ikke helt på plads med en aftale, men det ser fornuftigt ud. Fanø Kommune agter tilsyneladende at opfylde vores ønsker, både når det gælder en uddybning og en modernisering af havnen. Derfor ser vi ingen grund til at fortsætte arbejdet med Havnelisten,” fortsætter John Nielsen.

LÆS HELE HISTORIEN I NÆSTE NUMMER AF FANØ POSTEN

 

Relaterede artikler

Top