Fanøs første padelbane er på Rødgaard Camping

Anita Kunze (tv.) og campingpladsindehaver Louise Haubjerg på den ny padelbane. De håber at se mange gæster 11. juni.

Anita Kunze er bidt af padel og fik overbevist Louise Haubjerg til at investere i en padelbane. Banen indvies lørdag den 11. juni med en ægte borgmesterkamp

Hent artiklen som PDF her

FRITIDSLIV – Mange har formentlig bemærket, at Rødgaard Camping på Kirkevejen i Rindby har fået sig en spritny, flot padelbane. Den kan nemlig ses fra vejen.
Banen er opført af Louise Haubjerg fra Rødgaard Camping og Anita Kunze med ønsket om at give Fanøs beboere og turister mulighed for at stifte bekendtskab med og prøve den herlige padelsport, som kan dyrkes af alle og i alle aldre.
”Jeg har været ung pige i huset i nogle år, og jeg er bidt af padel. Så jeg fik overbevist Louise om at investere i banen. Den blev heldigvis bestilt, før priserne eksploderede, men den står alligevel i en halv million kroner,” fortæller hun.
Banen har stået færdig nu i nogle måneder og de to initiativtagere finder, at det nu er tid til at foretage en officiel indvielse af banen. Alle interesserede er velkomne ved åbningen lørdag den 11. juni 2022 fra klokken 10 til 13.

Træningskamp
Fanøs borgmester Frank Jensen, der ifølge Anita skulle være en habil padelspiller, har indvilliget i at stille op til en træningskamp sammen med lidt erfarne spillere.
”Så det bliver muligt på tætteste hold at afdække om borgmesteren behersker såvel politik som padelbold,” siger hun med et smil.
’Borgmesterkampen’ afvikles fra klokken 10 til 10.30. Efterfølgende vil der være en opvisningskamp.
Efter denne vil de fremmødte få mulighed for at prøve spillet sammen med venner og lettere rutinerede padelspillere.
”Hvis fremmødeantallet til åbningen er stort, så vil vi forsøge at stable med lille hyggeturnering på benene, så alle deltagere kan fornemme det sjove og spændende i padelspillet, som er en kombination af tennis, badminton og squash – bare lettere og sjovere,” lyder det fra de to friske initiativtagere.
Padel spilles bedst og sjovest med fire deltagere – altså doublespil, tilføjer de.
Rødgaard Camping vil, som afslutning af åbningen være vært med en grillpølse og lidt vådt til ganen.
I anledningen af den officielle åbning vil det lørdag den 11. juni 2022 fra klokken 13 til kl. 20 være muligt at booke en gratis padeltime ved at sende en mail til info@rodgaard-camping.dk – der reserveres efter først-til-mølle-princippet.
Øvrig booking sker via hjemmesiden. Prisen er som markedsprisen i Esbjerg, 160 kroner i timen.
-fina

Relaterede artikler

Top