Fanø Kunstmuseum vil prøve at holde en efterårskoncert

Niels Chr. Øllgaard og John Wrench kan høres ved en sjælden koncert på Fanø Kunstmuseum den 21. oktober. Foto: Privat.

Lørdag den 21. oktober spiller Niels Chr. Øllgaard og John Wrench I Sønderho

Hent den originale artikel fra avisen her

MUSIK – Lørdag den 21. oktober klokken 17 er der i forbindelse med sæsonafslutningen en sjælden koncert på 1. sal i Fanø Kunstmuseum på museets 1. sal med Niels Chr. Øllgaard, tidligere Esbjerg Ensemble på violin og bratsch samt John Wrench, melodi og guitar.
Her er nogle pluk fra 25 års sammenspil: Den engelske sociolog John Wrench havde mange års virke som folkemusiker i England med sig i bagagen, da han for godt 25 år siden blev ansat ved SDU Esbjerg, hvor han blev nabo til den klassiske violinist Niels Chr. Øllgaard fra Esbjerg Ensemble.
”De to opdagede snart, de havde en fælles kærlighed til musik fra Irland og Skotland, og lige siden har de lidt efter lidt opbygget et repertoire af ikke kun irsk og skotsk men også for eksempel spansk, jødisk og svensk folkemusik. Gennem årene har de også udviklet deres sammenspil og vil ved koncerten den 21. oktober gerne dele deres glæde ved nogle af deres yndlingsnumre med tilhørerne. De vil selv præsentere programmet – spøgefulde bemærkninger kan forekomme,” fortæller museumsformand Birgit Knudsen.
Der sælges et begrænset antal billetter i museumsbutikken i åbningstiden, og det foregår efter først til mølle-princippet.
-fina

 

Relaterede artikler

Top