Fanø får pop-up ambassade i København

Rederiet Færgen har lejet et lokale med central beliggenhed i København, som Fanø og de øvrige øer på Færgen’s rutenet, kan benytte til forskellige aktiviteter.

Popup ø-ambassade 04 web

“Vores tanke er at tilbyde øerne mulighed for at afholde diverse events i lokalerne. Det kunne være præsentation af de nyeste råvarer, foromtale af events på øerne, udgivelse af bøger, udvikling af nye projekter etc. Alt hvad der kan være med til at fortælle den positive historie om vores øer,” siger Færgens salgs- og markedschef Lindy Kjøller om baggrunden for det nye initiativ.
“Der kan også sælges varer fra lokalerne, alternativt fra en bod på gaden. Lokalerne kan også bruges til afholdelse møder i rustikke rammer, og der er en kaffebar i nabolokalerne.”

Popup ø-ambassade 03 webTuristchef Poul Therkelsen fra VisitFanø synes det er en fantastisk god ide:

”Fanø får en fremskudt post i centrum af København og der er er et utal af muligheder, hvor vi på Fanø kan få glæde af et showroom midt i København”, siger han.

Der er tale om et mindre, meget rustikt kælderlokale – med begrænsede køkkenfaciliteter – der ligger ved Kultorvet i København og 5 minutters gang fra Nørreport Station. Der kommer ikke strøgkunder den vej – så man skal gøre opmærksom på evt. events.

Der betales en beskeden leje per event, som dækker klargøring og rengøring efterfølgende.

Alle interesserede, som ser muligheder i at bruge ‘Ø-ambassaden’ kan kontakte turistchef Poul Therkelsen.

Relaterede artikler

Top