Esmark har indtaget Fanø

De ansatte i Esmark-koncernen fyldte godt i landskabet, da de kom for at fejre åbningen på Fanø.

Sommerhusudlejningsbanchen på Fanø har fået en ny, stor spiller, nemlig Esmark

Hent artiklen som PDF her

TURISME – På Fanø er vi vant til at sige Danibo og feriehusudlejning i samme sætning. Det vil Esmark Feriehusudlejning ændre på.
Men før vi fortsætter, så lad os se lidt på Esmark Feriehusudlejning. Firmaet har eksisteret siden 1965. Det blev grundlagt i Bjerregård af Mathilda Esmarch og havde ganske få feriehuse. Antallet voksede støt, og i 2007, da Janni og Anders Thygesen fra Hvide Sande overtog bureaet, havde det 450 feriehuse. I 2015 fusionerede Elite Sommerhusudlejning med Esmark, hvorfor indehaver Thomas Sørensen siden da har været medejer af Esmark sammen med Janni og Anders Thygesen.
I dag har Esmark godt 3400 feriehuse beliggende på den jyske vestkyst i Danmark og har syv servicekontorer i Bjerregård, Søndervig, Henne Strand, Houstrup, Vejers Strand, Blåvand og siden nytår på Kirkevejen 13c ved Rødgaard Camping i Rindby.
Vil bygge nyt domicil
Selv om der er investeret pænt i de lejede lokaler og en udvidelse af parkeringspladsen, er det planen at bygge nyt domicil ved Fiskesøen mellem Nordby og Rindby. Det skyldes, at Esmark ønsker en ensartet besøgsoplevelse, når man kommer til et af deres kontorer. Der er lidt problemer med højden, da nogle karakteristiske kobberbeklædte lysindfaldstårne rager lidt for højt op, men det gives der forhåbentlig dispensation for, håber de.
På kontoret i Rindby er Nikolaj Gramstrup bureauchef, og på kontoret er også Petra Eifler. Vi er med den 2. februar, da de får besøg af alle ansatte, inklusive medejer Thomas Sørensen. Åbningen på Fanø skal fejres. Så der hygges i den grad med bobler, mundgodt og snakken mellem kolleger, der til daglig er spredt på mange kontorer.

 Efter hyggen på kontoret i Rindby gik turen til Realen – Fanøs Kulturhjerte i Nordby. Her var der peptalk og middag.


Efter hyggen på kontoret i Rindby gik turen til Realen – Fanøs Kulturhjerte i Nordby. Her var der peptalk og middag.

Bagefter går turen til Realen i Nordby, hvor de blev modtaget af frivillig Sanne Humlum Hansen. På førstesalen er der peptalk, hvorefter en god middag står klar. Esmark er kommet til øen.

Særlig service til sommerhuslejerne

Nikolaj ved den store industrivaskemaskine.

Nikolaj ved den store industrivaskemaskine.

Når Esmark Feriehusudlejning begynder at få kunder i butikken på Fanø, vil de blive mødt af en særlig service på Kirkevejen 13c.
I en særlig afdeling bag det store modtagecenters forkontor ligger nelig et særligt servicerum, som bureauchef Nikolaj Gramstrup hellere end gerne viser frem.
”Alle vore lejere og ejere vil få tilbudt at få adgang til dette rum døgnet rundt, og vi har lavet det sådan, at de kan køre lige frem til døren i deres bil, så de ikke skal slæbe vasketøjet en lang vej,” fortæller han.
Rummet er nemlig forsynet med en gevaldig stor industrivaskemaskine, som uden videre kan klare pænt stor dyne uden problemer. Eller hele familiens kulørte eller hvide tøj på én gang. En stor tørretumbler er der også.

Håndværktøj er der masser af i lokalet.

Håndværktøj er der masser af i lokalet.

Har man lige brug for en græsslåmaskine, en trimmer, en skovl eller noget håndværktøj, så klarer ’Nikolajs Værksted’ også det. En hel væg er fuldt besat med håndværktøj af enhver slags.

Tekst og foto: Finn Arne Hansen

Tags ,

Relaterede artikler

Top