Vadehavscenter sat til salg

SALGSPRIS – Det tidligere Fanø Vadehavs Center er nu sat til salg for 11,6 mio. kr.

Fanø Kommune har valgt ejendomsmægler EDC Erhverv Poul Erik Bech i Esbjerg til at søge ejendommen solgt og gerne inden årsskiftet, som besluttet af byrådet.

Kommunaldirektør Vibeke Kinch oplyser, at ejendommen i salgsopstillingen er opdelt i tre ’bygninger’.

Bygning 1 er værelsesfløjene, køkken og undervisningslokaler. Bygning 2 er øvrige lokaler inklusive de lokaler, som beredskabet råder over og bygning 3 er den såkaldte ’portnerbolig’ eller parcelhuset ved indkørslen til ejendommen. Bygning 1 og 3 kan erhverves særskilt, mens bygning 2 kun kan erhverves sammen med bygning 1.

”Den udbudte pris for hele ejendommen er 11,6 mio. kr., men som ved alle ejendomshandler er det en pris, der kan forhandles,” oplyser Vibeke Kinch, der er optimistisk med hensyn til at få ejendommen solgt.

”Der har allerede været seriøse forespørgsler. Jeg tror på, at vi nok skal få solgt ejendommen hurtigt og få nyt liv i de tomme lokaler,” slutter Vibeke Kinch.

Borgmester Erik Nørreby – der selv er EDC ejendomsmægler – har som vanligt ved kommunale ejendomssalg erklæret sig inhabil og har derfor ikke deltaget i valg af mægler. Her har viceborgmester Marius Nielsen og kommunaldirektør Vibeke Kinch stået for processen.

Top