Vadehavscenter nu udbudt uden mindstepris

UDBUD – Føles sommerhuset lidt for trangt, når det regner, eller svigermor melder sin ankomst? Var det noget med 3.167 kvadratmetre at boltre sig på?

Frister det med bl.a. storkøkken til store gastronomiske armbevægelser, egen gymnastiksal til at svede kalorierne ud igen og rigeligt med værelser til eventuelle liggende gæster?

Og kunne du tænke dig at prøve lykken nu med et frisk bud uden minimumspris? 

Så skal købstilbuddet være Fanø Kommune i hænde senest tirsdag før Påske (godt nok står der mandag den 27. marts på hjemmesiden, men mon ikke datoen tæller?), og allerede samme dag tages stilling til, om købstilbuddet accepteres. Dermed tages nu et seriøst skridt til endelig at få solgt det gamle Vadehavscenter og tidligere efterskole, som kommunen overtog for 7,9 mio. kr. i 2014.

Efter et mislykket hotelprojekt blev ejendommen i november 2016 udbudt til salg for 12,7 mio. kr., og i seneste udbud med frist 19. februar i år var der en mindste budpris på i alt 3,8 mio. kr. Formand for ENT-udvalget, Christian Lorenzen argumenterede dengang for, at centret skal bulldozes, hvis det ikke er solgt inden Jul.

Minimumsbuddet er nu væk – enten fordi, der ikke var nogen bud eller måske bud under mindstepris, så formalia skal på plads, hvis det skal accepteres.

 

Top