Tre supermarkeder går sammen om kampagne for junigæster

Fanø brugsforening, Spar Fanø og Rindby Supermarked går sammen om en fælles junikampagne, der skal give flere gæster hos de coronaramte erhverv på Fanø

Hent hele artiklen som PDF her

HANDELSLIV – Supermarkederne på Fanø er blandt de erhverv, der har haft kronede dage under coronakrisen, og ejerne ønsker derfor nu at give en hånd til de erhverv, der har været særligt ramt under nedlukningen. Det vil de gøre igennem en fælles annonce- og Facebook-kampagne, der skal få flere gæster til Fanø i uge 24.
”Vi har haft god omsætning under Corona, og ønsker at give tilbage til vores restauranter og butikker, der har været hårdt ramt under pandemien,” siger brugsuddeler Bent Kruse Madsen, SuperBrugsen i Nordby.
I weekenden den 17. til 20. juni holdes det populære, internationale dragetræf, hvorfor mange drageflyvere gæster øen allerede fra weekenden i uge 23 og hele uge 24.
Initiativtagerne bag kampagnen ønsker derfor at bruge denne begivenhed som løftestang til at få flere gæster til Fanø i uge 24, inden højsæsonens start.
Morten Halkjær, der er ejer af Rindby Supermarked, pointerer vigtigheden af, at tiltaget ligger udenfor højsæsonen.
”Vi vil gerne hjælpe til, så vore restauranter og butikker får flere gæster udenfor højsæsonen, og det er oplagt at udnytte, at drageflyverne er på øen i hele uge 24,” siger han.
Kampagnen vil opfordre gæsterne til at parkere i Esbjerg, gå ombord på færgen og leje en cykel eller tage strandbussen, når de skal rundt på øen, og initiativtagerne ønsker dermed at forhindre trafikale udfordringer, der er til gene for både borgere og turister.
”Strandbussen kører rundt på øen for at gøre det let at besøge flere dele af Fanø for de gående. Vi vil gerne have dem til at besøge vores restauranter, butikker og i det hele taget opdage alt, hvad Fanø har at byde på,” udtaler Charlotte Junge, ejer af Spar Fanø.
For at støtte initiativet, der samlet koster de tre initiativtagere 25.000 kroner, lader Fanø Kommune strandbussen allerede køre fra 18. juni, og Destination Vadehavskysten hjælper med alt, hvad destinationen kan, oplyser Morten Halkjær til Fanø Posten.
-fina

Relaterede artikler

Top