Tre kvinder skal holde Nybolig Fanø i førertrøjen

Den ny mæglertrio Tina Kristiansen (tv.), Tina Wohlert og Kristin Martinsen. De to førstnævnte indtræder som medejere 1. september. Foto: Nybolig.

Kristin Martinsen har stået i spidsen for Nybolig Fanø som soloindehaver siden 2019. Men den 1. september træder Tina Kristiansen og Tina Wohlert med ind i ejerkredsen

Hent artiklen fra avisen som PDF her

ERHVERV – Ejendomsmægler Kristin Martinsen har siden 2019 være eneejer af Nybolig Fanø, men nu indtræder to af kollegerne i ejerkredsen, nemlig ejendomsmæglerne Tina Kristiansen og Tina Wohlert. Målet er klart – førertrøjen skal forsvares, og der skal leveres endnu stærkere resultater til kunderne.
Nybolig Fanø har eksisteret i over 50 år og er kendt for et stort lokalt engagement. De ansatte arbejder hver dag for at give sælgere og købere en tryg og individuel oplevelse, når de skal handle bolig. Tina Kristiansen og Tina Wohlert er allerede en del af forretningen, men udvidelsen af indehaverkredsen åbner op for nye muligheder, forklarer Kristin Martinsen.
”Det bliver en kæmpe styrke for forretningen, at Tina Kristiansen og Tina Wohlert nu tager næste skridt i forretningen og bliver indehavere. Det gør os i stand til at arbejde endnu tættere sammen mod at gøre forretningen bedre til gavn for kunderne. Jeg kunne ikke forestille mig nogle bedre medejere, og jeg er sikker på vi kan skabe noget helt unikt sammen,” siger hun.

Markedsledende
Nybolig Fanø er markedsledende på Fanø, og det er en position, indehavertrioen agter at bygge videre på.
De to nye indehavere glæder sig til at tage hul på den nye hverdag, som måske alligevel ikke er så ny igen. Tina Kristiansen og Kristin Martinsen har nemlig kendt hinanden længe, idet de har læst sammen på finansøkonomuddannelsen. Og netop faglighed og professionalisme betyder meget for den kommende trio.
”Vi supplerer hinanden virkelig godt, og vi har et fantastisk samarbejde på kontoret. Samtidig har vi de samme ambitioner til mæglerfaget og vores faglighed. Vi går meget op i efteruddannelse og sørger altid for at være fagligt velkvalificeret, så vi altid kan give en god, kompetent og professionel oplevelse til vores kunder,” siger Tina Kristiansen.
Den kommende indehavertrio er en absolut sjældenhed i mæglerverdenen, og den er den eneste af sin slags i Nybolig – og måske endda i hele Danmark.
”Vi oplever, at mange synes, at det er sejt, at vi kun er piger i forretningen, og umiddelbart kender jeg da heller ikke andre Nybolig-forretninger med tre kvindelige indehavere. Det tror jeg er med til at gøre forretningen til noget lidt særligt her på øen,” siger Tina Kristiansen.

Reception 28. oktober
Tina Wohlert glæder sig til at blive en endnu tættere del af forretningens maskinrum.
”Vi har et fantastisk samarbejde og har haft det siden dag ét. At investere i en sund og traditionsrig forretning samt at fortsætte det gode samarbejde med Kristin og Tina er noget af det, jeg ser allermest frem til. Det vil gøre os i stand til at levere endnu stærkere resultater til vores kunder,” siger hun.
Det nye indehaverskab træder officielt i kraft torsdag den 1. september 2022. Den kommende indehavertrio afholder reception den 28. oktober fra kl. 13-17 i forretningen på Hovedgaden 54, 6720 Fanø, hvor alle er velkomne.
-fina

Tags ,

Relaterede artikler

Top