Nu kan Fanø Museum igen åbne

Bestyrelsen og de frivillige kustoder glæder sig over, at Fanø Museum nu kan genåbne. Fra venstre ses kustode Karin Maschoreck, kustode Mona Skovbjerg, formand Else-Marie Gejl, bestyrelsesmedlem Irene Martinsen og siddende kustode Henning Jeppesen og kustode Karen Jeppesen.

Fanø Museum åbner igen

KULTURHISTORIE – Så åbnes der for en fin oplevelse mere på Fanø. Fanø Museum på Skolevej 2 genåbner søndag den 14. juni. Og de frivillige kustoder glæder sig til at tage imod gæster igen, også selv om museumspladsen ikke er renoveret, som formand
Else-Marie Gejl havde drømt om.
”Efter corona-udsættelsen kan der endelig åbnes for det fine gamle hus fra slutningen af 1600-tallet. I dag står huset med en boligindretning, som svarer til den, familien Thomsen levede i ved århundredeskiftet omkring 1900, så huset giver et fint indtryk af en beskeden skipperfamilies bolig og livsvilkår på den tid,” fortæller Irene Martinsen fra bestyrelsen.

På bedste Fanø-vis er der strøet strandsand på gulvet i de fine stuer i museet.

Besøg i trygge rammer
Museet har forberedt sig, så det kan sikre gæsterne trygge rammer for besøget. Derfor kan der kun være 10 besøgende i museet ad gangen, og man skal selvfølgelig vise hensyn til de andre besøgende og iagttage de efterhånden velkendte forholdsregler med afstand, håndhygiejne og så videre.
Museets åbningstider er søndag til fredag klokken 13 til 16.
Man kan se mere om det charmerende, lille museum på museets hjemmeside,
fanoemuseum.dk.

Tekst og foto:
Finn Arne Hansen

Hent artiklen som PDF her

Top