Liv i ’Den gamle Brugs’- Westwind åbner til Påske

 

’Butikstrimmerne’ Anja Thrane (yderst t.v.) og Maria Lindgaard Mogensen (yderst t.h.) gør den nye Westwind butik klar sammen med den daglige leder Maibritt Seistrup og Frank Møller.

Når Westwind åbner lørdag den 8. april i ’Den gamle Brugs’ med blomsterbutikken som nabo, er det Maibritt Seistrup, der får ansvaret for Westwind på Fanø.

Maibritt Seistrup kender øen og handelslivet i Hovedgaden særdeles godt, eftersom hun var indehaver af butik Uno, der lukkede med kædens konkurs i 2016.

”Vi har i Maibritt Seistrup fået en kompetent leder af vores nye butik på Fanø. Hun kender øen, og hun kender vores koncept og sortiment,” fortæller adm. direktør Frank Møller fra Westwind.

Ud over den daglige leder vil antallet af ansatte variere henover året med forventeligt fire-fem ansatte i højsæsonen.

”Vi åbner officielt lørdag den 8. april, men er vi klar inden, vil der da være mulighed for at kigge ind,” smiler Frank Møller, der glæder sig til at åbne dørene til Westwinds butik nummer 23.

Fra Påske til udgangen af oktober vil butikken være åben alle ugens dage. I højsæsonen lukkes kl. 19 og uden for højsæsonen kl. 17.

”Indledningsvis forventer vi at holde åbent torsdag-søndag i vinterperioden, men vi vil gerne udvide til at have åbent alle dage hele året, hvis kundegrundlaget er til det,” uddyber Frank Møller.

”Jeg besøger ofte Fanø med familien, og gennem flere år har jeg kigget efter et sted at etablere en Westwind butik her på øen. Jeg havde næsten opgivet tanken. Men så kom muligheden, da Brugsen flyttede. Både Fanø og butikken passer godt til os,” siger en glad Frank Møller.

Som de øvrige butikker i kæden vil butikken på Fanø føre en række mærkevarer indenfor outdoor og fritidstøj.

”Rigtig mange af vores kunder er tyske turister. Vores udvalg er naturligvis også rettet mod den kundegruppe, blandt andet gennem eneforhandling af et af de førende tyske mærker,” slutter Frank Møller.

 

Tags
Top