God premiere for Stafet for Livet

Ikke færre end 180 gik med, da Stafet for Livet blev afviklet for første gang på Fanø

Hent artiklen som PDF her

FRIVILLIGHED – 180 personer fik godt med kras østenvind i håret og god motion på deres runde rundt i Nordby, og Kræftens Bekæmpelse fik 140.000 kroner til sit arbejde, da der torsdag den 26. august for første gang var Stafet for Livet på Fanø.

Næstformand Else Marie Olldag bød velkommen og fortalte om Stafet for Livet.

Næstformand Else Marie Olldag bød velkommen og fortalte om Stafet for Livet.

Det foregik fra den store eventplads ved lystbådehavnen. Mange arbejdspladser stillede med pænt store hold. Talere var borgmester Sofie Valbjørn og Else Marie Olldag, næstformand for Stafet for Livets styregruppe på Fanø. Fanø Judoklub gav opvisning, og spejderne var der også.
”Styregruppen er meget godt tilfreds med det antal, der gik runder. Der var 180, der gik runder. Herudover var der cirka 200 besøgende skråstreg tilskuere,” fortæller styregruppeformand Freddy Christensen.

Resultat på 140.000
”Regnskabet er ikke endeligt endnu, men vi skønner at det samlede resultat er i størrelsesorden 140.000 kroner. I løbet af aftenen blev der tændt 280 lysposer. Auktionen over de udstillede værker med Geert Gregersen som auktionarius gav 9500 kroner, herudover blev der solgt lykkeposer for 12.500 kroner,” tilføjer han.

'Fighterne' i de gule veste førte an.

‘Fighterne’ i de gule veste førte an.

Fortsætter aktiviteten næste år?
”Styregruppen skal mødes her i løbet af september for evaluering af stafetten. Jeg forventer, at der vil komme Stafet for Livet i 2022. Men hvis der er nogen, som kunne tænke sig at være med i Styregruppen eller være frivillig, må de meget gerne henvende sig til mig via e-mail, tfc@fanonet.dk,” slutter han.

Tekst og foto: Finn Arne Hansen

Top