Sophie Løhde besøger Fanø Kommune

INSPIRATION – Minister for offentlig innovation Sophie Løhde (V) besøger torsdag den 12. oktober Fanø Kommune. Det sker for at hente inspiration til arbejdet med regeringens nye sammenhængsreform.

Ministeren skal besøge Sundhedshuset, Fanø Plejecenter og den nyetablerede Nyttehave.

I Sundhedshuset bliver hun budt velkommen af borgmester Erik Nørreby samt af formanden for Social- og Sundhedsudvalget Johan Brink Jensen, der vil fortælle om det tværsektorielle samarbejde i Sundhedshuset samt organiseringen af det kommunale velfærdsområde.

Fra Sundhedshuset går turen videre til Fanø Plejecenter, hvor temaet er frivilligt arbejde for ældre. Her skal Sophie Løhde bl.a. mødes med én af de frivillige ildsjæle fra Cyklens Venner og ministeren har sagt ja, til en tur på de meget populære duocykler.

”Vi er glade for, at Sophie Løhde tager udfordringen op og cykler sammen med en af de frivillige,” fortæller Johan Brink Jensen, der tilføjer, at Nyttehaven faktisk samme dag holder sin officielle indvielse.

I haven skal ministeren høre om initiativet fra bl.a. haveværter og Ældre Sagen – og Erik Nørreby glæder sig til at vise Sophie Løhde rundt.

”Nyttehaven er et enestående projekt etableret for puljemidler i et partnerskab mellem Ældre Sagen på Fanø og Fanø Kommune. Den er et godt eksempel på et samskabende projekt til glæde for forskellige målgrupper,” mener Erik Nørreby.

Relaterede artikler

Top