Kaas Krog forundret over postyr efter avisartikel

VALG – ”Jeg er noget forundret over det postyr, der er kommet ud af mine udtalelser til Esbjerg Ugeavis.”

Sådan lyder meldingen i dag fra Kristine Kaas Krog fra Fanø Lokalliste til Fanø Posten efter de seneste dages turbulens om den konstitueringsaftale, der umiddelbart efter kommunalvalget i sidste uge blev indgået mellem Lokallisten, Det Konservative Folkeparti, SF og Alternativet.

”For mig er det ganske udramatisk. I konstitueringsgruppen har vi været enige om, at vi gerne vil afsøge mulighederne for at gøre fundamentet for byrådets arbejde lidt bredere. Vi ønsker et grønnere og mere bæredygtigt Fanø. Det er vi også enige om. I den forbindelse har vi talt om, at hvis et eller flere af de tre øvrige partier – Venstre, Miljølisten og Socialdemokratiet – vil være med i det projekt, skal vi ikke på forhånd afskrive os den mulighed”, fortsætter Kristine Kaas Krog.

”Derfor er der fra min side ikke tale om en ophævelse af konstitueringsaftalen, men derimod et ønske om at afsøge mulighederne for et potentielt bredere samarbejde”.

Hos både Det Konservative Folkeparti og SF blev hendes udtalelser til Esbjerg Ugeavis umiddelbart tolket som en ophævelse af konstitueringsaftalen – en vurdering, der dog tilsyneladende ikke bliver delt af det nyvalgte byrådsmedlem fra Alternativet, Sofie Valbjørn, der er den fjerde ’part’ i konstituerings- aftalen.

Top