Leder: En strikkepind i øjet på byrådet

LEDER – Jørgen og Christel Seyfarth tør ikke tro på den gode, gamle talemåde ’tredje gang er lykkens gang’.

For når vand og vind for andet år i træk arbejder imod en, så afholdelsen af Strikkefestivalen – med flere tusind gæster – i sidste ende afhænger af en vejrprognose, så kan det hurtigt komme til at forstyrre nattesøvnen.

Og i Jørgen Seyfarths tilfælde også stemmen der på grund af stress var forsvundet i flere dage efter Strikkefestivalen 2018.

De slap med skrækken og med strikkegarnet nogenlunde tørt, men som man kan læse her i avisen, tør de ikke tage chancen til næste år. Arrangørerne trækker sig i sikkerhed ved Fanø Hallen, hvor de sikkert får stablet en lige så fantastisk  festival på benene.

Men vejrgudernes uvilje mod Strikkefestivalen er ikke kun uheldigt for det vedholdende og myreflittige arrangørpar – det er i særdeleshed også uheldigt for politikerne i byrådet.

Det er ingen hemmelighed, at de gør alt, hvad de kan for at lokke flere arrangører hen på eventpladsen. Men det er altså bare mere udfordrende at stå for arrangementer på Fanø, end det er på fastlandet.

Det har Fannikerdagene også måtte sande, hvorfor de har kæmpet en indædt kamp for at få lov til at blive på deres fortrukne placering på p-pladsen ved færgeoverfarten, hvilket nu ser ud til at lykkes.

Men som festivalarrangør Jesper Møller Pedersen fra Fanø Vesterland påpeger her i avisen, så er eventpladsen en tange ud i alt det, Fanø brander sig på.

Derfor bør man overveje at tage en chance, lytte til de mange ihærdige ildsjæles ønske og få skabt nogle forhold på eventpladsen, der kan være med til at gøre pladsen til et trækplaster for Fanø.

Uden arrangørerne behøver være afhængige af vejrgudernes lune.

Tags

Relaterede artikler

Top