‘Oysters in the Dark’ – midnatsoplevelse på vaden (foto: Sven Sindt).
Vadehavsfestivalens mange aktiviteter gav både lokale og efterårsferiens mange gæster en oplevelse af, hvad Fanø kan byde på.
Mandag var der op mod 800 besøgende i ’Strien til østerssmagning og kokkekonkurrence.
Færgen stod bag arrangementet, hvor Fanø Bryghus og Rudbecks Ost & Deli også deltog sammen med de fire kokketeams fra fire af Danmarks førende restauranter.
”Mandagens østersfestival gentager vi gerne til næste år. Med den succes der var i år, skal vi dog overveje, hvordan logistikken omkring arrangementet kan håndteres i 2017,” siger færgens salgs- og marketingschef Lindy Kjøller.
Juniorkokkene fik ekspertundervisning af Mads Lindquist fra Restaurant Ambassaden.
Lopperne fyldte også ’Strien, og Halloween blev fejret ved SuperBrugsen, hvor børnenes mere end 100 udskårne græskar blev udstillet.
Fanøs fantastiske natur blev blandt andet brugt til en succesfuld jagtfrokost med ’Strandskaden’, og Fanø Oyster King havde en velbesøgt nattevandring på Vaden med Oysters in the Dark.
Ugen blev afsluttet med fest fredag og lørdag aften i ’Strien, hvor arrangørerne godt kunne tænke sig, at flere lokale havde lyst til at være med.
”Det var en fin uge med mange gode oplevelser. Men der er selvfølgelig ting, vi kan gøre bedre,” påpeger direktør Henning Balle fra Fanø Sparekasse.