Sømanden Las vendte hjem til Juleøen Fanø

 

En stor flok børn og voksne stod klar til at modtage Las, da han ankom med færgen.

Børnene jublede, pigerne hvinede, og ordensmagten holdt et vågent øje med udskejelserne, da sømanden Las vendte hjem til Juleøen Fanø lørdag den 26. november.

Sømanden – som i øvrigt ligner en maritim fætter til vores lokale østerskonge – vendte hjem fra Bounty og gik i spidsen for dagens juleprogram med højt humør. Han og børnene tog en rundtur til mange af byens butikker, der uddelte godter og ’guldklumper’, som Fanø Sparekasse sidst på dagen vekslede til store slikposer.

Julemanden blev selvfølgelig også vækket, så han kunne tænde juletræet på Tinghustorvet, hvor de nye julehytter fungerede rigtig fint.

Udvalget bag Juleøen Fanø vil nu evaluere på dagen for at udvikle programmet og udbyttet næste år for både børn, alle andre besøgende og ikke mindst butikkerne.

Ordensmagten havde julekasketten på, men holdt alligevel godt øje med løjerne fra den muntre sømand, der var gået i land.

dsc_2353

Julemanden blev vækket, så han kunne følge med og tænde juletræet på Tinghustorvet, børnene samlede guldklumper i butikken, som Fanø Sparekasse vekslede til slik (t.v.), og der blev improviseret en dans og et par sange rundt om juletræet ved Den Gl. Brugs (t.h.).

dsc_2676

Relaterede artikler

Top