Fanø Plejecenter fejret med sang og kagebord

”Bjarne Liller sang i sin tid om den ensomme dame på 40 år. I dag fejrer vi at vores plejecenter fylder 40 år – men det er bestemt ikke en ensom ’dame’. Her summer det af liv og aktivitet – og altid er her nogen på besøg…”

Sådan lød det fra viceborgmester Marius Nielsen, V, da han holdt en festlig fødselsdagstale for Fanø Plejecenter, dets beboere, medarbejdere og pårørende samt de gæster og gratulanter, der var mødt frem i dagens anledning.

Samtidig slog Marius Nielsen fast, at centret har særdeles stor opbakning på Fanø. Rigtig mange frivillige har i årevis slået kreds om centret, hjælper hvor de kan, arrangerer underholdning og sætter forskellige aktiviteter i gang m.v.

”Så ensom er ’hun’ i hvert fald ikke. Det er heller ikke landets største plejecenter. Til genfæld er det nok det center, der har den smukkeste udsigt, fortsatte Marius Nielsen.

Efter ’fødselsdagstalen’ var der sønderjysk kagebord med flere end 20 forskellige slags kager. Desuden var der rundvisning og mulighed for at møde nogle af de mange frivillige.

Fra kommunal side var der også stor bevågenhed om centrets fødselsdag. Flere af de lokale byrådsmedlemmer var mødt op for at gratulere – blandt andre Kristine Kaas Krog, Else Møller, Kjeld Nielsen, Christian Lorenzen og Dennis Feldberg.

 

Top