Fanø Extra skifter redaktør, ejer og navn

Lars H. Olsen (t.v.) overtager stafetten som redaktør efter Tina Bie, der har solgt Fanø Extra til udgiver Kurt Henriksen (t.h.)

Download pressemeddelelse i Word-fil

Efter fem år som udgiver har redaktør Tina Bie fra Fanø Extra nu solgt sin avis, der får Lars H. Olsen fra Fanø som ny redaktør og skifter navn til Fanø Posten. Salget sker med virkning fra 1. januar 2016, og Fanø Extra overtages af VestKom Media ApS, der i forvejen udgiver Hjerting Posten.

”Det har været nogle dejlige år med avisen, men nu er tiden kommet til at give stafetten videre,” siger redaktør Tina Bie, som privat flyttede til København, da hun blev gift for halvandet år siden.

”Det har været vigtigt for mig, at en lokal redaktør overtager ansvaret, så avisen kan blive videreført med fast forankring på Fanø. Jeg vil bevare kontakten til Fanø, hvor min mor bor, men jeg kommer til at savne mine dejlige kunder, som jeg gerne vil takke for loyalt samarbejde.”

Den nye redaktør har boet på Fanø siden 2005 og er tidligere kommunaldirektør i Fanø Kommune. Senest har han været direktør for det nationale Videncenter for Kystturisme, og efter centrets lukning for et år siden har han udnyttet sine kompetencer og erfaringer som selvstændig udviklingskonsulent indenfor samfund og turisme i Danmark og udlandet.

”Jeg glæder mig til at prøve kræfter på en lidt anderledes bane. Den er dog ikke helt ny for mig, for jeg har beskæftiget med en del med presse og kommunikation i mine tidligere job, og jeg ser frem til en ny rolle på vores dejlige ø,” siger redaktør Lars H. Olsen, Fanø Posten.

Fanø Posten er en gratis lokalavis, som uddeles hver måned til alle husstande og sommerhuse på øen i et oplag på ca. 4.800 eksemplarer og hveranden uge i sommerperioden. Fremover bliver den en søsteravis til Hjerting Posten i VestKom Media, men vil stadig være helt sin egen.

”Vi vil fortsat udgive en ægte lokalavis, der skrives på Fanø for hele Fanø. Og det kræver nærvær og ægte lokalt engagement at gøre det i den rigtige kvalitet,” understreger Kurt Henriksen fra VestKom Media, der i startfasen også vil bidrage som journalist på Fanø Posten.

”Med de to aviser kan vi udnytte nogle synergier i vores administration og produktion, og ligesom Hjerting Posten har Fanø Posten nogle interessante og ressourcestærke læsere, som er meget attraktive for annoncørerne.”

Fanø Posten får redaktion i et kontorfællesskab i det tidligere Madsens Galleri på Færgevej i Nordby.

 

For evt. uddybning og kommentarer, kontakt:

Fhv. redaktør Tina Bie, mobil 50 92 64 49
Ny redaktør på Fanø Posten, Lars H. Olsen, mobil 53 68 53 40
Udgiver Kurt Henriksen, mobil 40 54 21 33

 

Relaterede artikler

Top